Touris'M training & inspiratie
Krimweg 50a
7351 AZ  Hoenderloo

T   :   (055) 360 21 15
M  :   (06) 10 118 118
E  :  info@tourism.nl

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1
kinderen
false
10
10
fade
8
1

Achtergrond

Werkervaring

Na haar studie was ze o.a. werkzaam bij VVV Regio Apeldoorn als coördinator van de Groepsarrangementen, accountmanager bij NIOW taal- & communicatietrainingen en beleidsmedewerker bij Van Gent Van der Reest Adviseurs in Apeldoorn.

Opdrachtgevers

In 1999 besloot ze voor haar zelf te beginnen, omdat ze constateerde dat er behoefte was aan flexibele ondersteuning. Na haar eerste opdracht ging het balletje automatisch rollen en kreeg ze met name bekendheid door mond-tot-mond reclame. Inmiddels voert ze uiteenlopende opdrachten uit en werkt ze sinds enige jaren als huistrainer voor o.a. Natuurmonumenten.

Manon Tennekes is sinds 1999 eigenaar van Touris'M training & inspiratie

 

Sinds 1994 is zij werkzaam in het toerisme en de vrijetijdssector, nadat ze cum laude afstudeerde aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda.

 

Kracht

Haar kracht zit in het effectief benaderen van kansen en het inspireren en faciliteren van leidinggevenden en medewerkers. Kijken door een andere bril geeft vaak oplossingen die dichter bij zijn dan u denkt. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

Inspiratie
Niets is wat het lijkt. Door te blijven kijken door de ogen van anderen, zie je nieuwe verrassende dingen. Manon laat zich inspireren door nieuwe inzichten, dagelijkse gebeurtenissen, boeken over topsporters, de natuur, haar kinderen (ook zij hebben vaak een verrassende blik op de werkelijkheid) en door de deelnemers aan de trainingen.